Právě vysíláme

Aligátor se vloupal ženě do domu a nechtěl ven!

4. června 2019 14:10
Aligátor se vloupal ženě do domu a nechtěl ven!

Tomu říkáme pech: starší ženě se do rodinného domu na Floridě vloupal obrovský třímetrový aligátor a tak se mu tam zalíbilo, že nechtěl pryč! Žena musela zavolat policii, aby se nechtěného hosta zbavila.

Neobvyklý incident

Bývalá zdravotní sestra Mary Wischhusen zažila ranní budíček, na který nejspíš do konce života nezapomene. Američanku vzbudil zhruba v půl třetí ráno hlučný třesk v kuchyni. Když šla situaci zkontrolovat, zjistila, že se jí do domu vloupal obrovský aligátor!

Mary Wischhusem žije v malém městě Clearwater na Floridě a vedle jejího domu protéká nevelká říčka. Aligátoři se v okolí proto vyskytují celkem často, ale málokdy se stává, že by se vloupali přímo do lidského obydlí.

Po spatření nezvaného hosta a zjištění, že sám od sebe z jejího příbytku zřejmě neodejde, zavolala Mary policii. Ta byla na místě během několika minut a nebezpečného predátora odvezla na nedalekou aligátoří farmu. Během bizarního incidentu se naštěstí nikdo nezranil, a tak největší újmou zůstal převržený stojan na víno, který obrovský plaz při své noční razii strhl na zem. Mary tak přišla o nejlepší vína, která v domě měla. A to zamrzí.

 

Zdroj: Twitter, CBS News, RTÉ News, Facebook, BBC, Fox News

Články, které by tě mohly zajímat