Právě vysíláme

Alkohol a krádeže! Zpěvák PETR BORKOVEC lítá v pořádném průšvihu, odvedla si ho policie

29. července 2019 11:10
Alkohol a krádeže! Zpěvák PETR BORKOVEC lítá v pořádném průšvihu, odvedla si ho policie

Marná sláva, polní tráva! Přesně to sedí na kariéru mladého zpěváka Petra Borkovce, jehož jste možná zaznamenali v doposud posledním ročníku soutěže SuperStar. Petr si nevedl vůbec špatně a skončil na čtvrtém místě, místo budování kariéry ovšem začal vyvádět hlouposti.

Petr se ve svých devatenácti letech vydal hodně špatnou cestou a začal až příliš holdovat alkoholu. Poté se dokonce kvůli psychickým problémům ocitl i v léčebně, kde strávil nějaký čas. Nyní je mladík se silným hlasem už doma, avšak rozhodně neseká latinu. Server Aktu.cz totiž přišel s informací, že se Petr o víkendu ocitl na záchytné stanici, odkud si ho odvedla kriminální policie.

Borkovec opravdu není žádný svatoušek a má na krku dost závažná obvinění. Podle serveru Extra.cz měl totiž okrást dívky, u kterých strávil několik nocí, a dokonce měl odcizit drahé šperky i své bývalé přítelkyni Kataríně Knechtové, se kterou půl roku udržoval milostný vztah. Samotná zpěvačka se potom na adresu svého exmilence vyjadřovat nechce a pro Extra řekla, že od všeho, co Petr napáchal, se distancuje.

Jak to s Petrem dopadne? To se uvidí! Snad se mladý zpěvák dá ještě dohromady a uvědomí si, že je potřeba se životem opravdu něco udělat.

 

 

Zdroj: Aktu.cz, Extra.cz

Články, které by tě mohly zajímat