Právě vysíláme

Amanda Bynes se po dlouhé době ukázala. Fandové jsou opět zděšeni jejím vzhledem

18. prosince 2023 14:53
Amanda Bynes se po dlouhé době ukázala. Fandové jsou opět zděšeni jejím vzhledem

Problémová herečka Amanda Bynes se po delší době objevila na sociálních sítích a fanoušci jsou opět velmi zklamáni. Amanda totiž nevypadá vůbec dobře.

Jak jistě víte, Amanda Bynes byla ve svých teenagerovských letech velkou filmovou hvězdou. Slávu ovšem neunesla, začala mít problémy s drogami a trpěla všemožnými psychickými problémy. Amanda několikrát skončila na léčení a vždy oznamovala velký comeback. Ten se ovšem nikdy nekonal a Bynes se na filmová plátna již nevrátila. Prošla si několika bouřlivými vztahy a opakovaně byla hospitalizována na psychiatrických odděleních.

Nyní se ovšem Amanda ukázala na sociální síti TikTok, kde začala propagovat svůj podcast. A ke zklamání všech fanoušků, kdysi velmi půvabná herečka bohužel stále nevypadá dobře. Amanda má velmi světlé, nepřirozeně obarvené vlasy, tetování na obličeji a silné modré obočí. Ve tváři navíc nemá skoro žádnou mimiku.

Uživatele TikToku podoba herečky zděsila a opět se začali v komentářích hromadně ptát, zda je Amanda v pořádku. Pro některé z nich už její vzhled ovšem není překvapením. Něžná a skoro dětská tvář kdysi půvabné hvězdy filmů pro teenagery je totiž už pár let stále smutně stejná.

Články, které by tě mohly zajímat