Právě vysíláme

Amber Heard „vyplňovala čas“ s miliardářem Elonem Muskem. Chtěla se usmířit s Johnnym Deppem

28. dubna 2022 11:00
Amber Heard „vyplňovala čas“ s miliardářem Elonem Muskem. Chtěla se usmířit s Johnnym Deppem

Ostře sledovaný soudní spor Johnnyho Deppa a Amber Heard stále pokračuje. Na lavici svědků tentokrát zasedl bývalý agent Amber a prozradil pikantní informace.

Bývalý agent Amber Heard vypověděl, že se herečka chtěla dát znovu dohromady s Johnnym Deppem poté, co ho veřejně obvinila ze zneužívání. Hvězda Aquamana v té době chodila s Elonem Muskem, neboli „vyplňovala čas“ se zakladatelem Tesly, jak údajně řekla svému tehdejšímu příteli.

Agent CAA Christian Carino, který je shodou okolností bývalým snoubencem Lady Gaga, vypovídal na videozáznamu. Byl to, jak Deppa, tak i Heard bývalý agent. Carino promluvil o tom, jaký měl blízký osobní vztah s herci po celou dobu jejich vztahu. Uvedl, že nikdy nebyl svědkem žádného zneužívání. Heard mu nikdy neřekla, že byla fyzicky Deppem napadena.

Elona Muska nemilovala

Carino prozradil, že byl požádán o zprostředkování setkání mezi Amber a Deppem v červenci 2016 na žádost herečky. Bylo to poté, co ho herečka obvinila z domácího násilí. Amber chtěla, abych jim zařídil osobní setkání,“ prohlásil Carino a dodal: ”Mluvil jsem o tom s Johnnym… Nejprve se zdráhal, a pak souhlasil.“

Agent byl dotázán, zda měla herečka někdy vztah s Muskem. Potvrdil, že ano. Carinovi pak byla ukázána korespondence mezi ním a Heard ze srpna 2017. „Vyrovnávám se s rozchodem. Nesnáším, když se věci zveřejňují… Jsem tak smutná,“ napsala Amber Carinovi. To časově odpovídá na tehdejší zprávy v médiích, že se Musk a Heard rozešli.

„Nebyla jsi do něj zamilovaná a tisíckrát jsi mi říkala, že jen zaplňuješ místo,“ odpověděl Carino prostřednictvím SMS. Během své výpovědi několikrát potvrdil, že si byli v té době s herečkou velmi blízcí. „Já vím, ale chtěla jsem čas truchlit a zotavit se ve svém vlastním čase,“ reagovala HeardCarino řekl, že by se mohla vyhnout pozornosti tisku, kdyby přestala chodit se slavnými lidmi. „Pokud se vám nelíbí být v tisku, pak nechoďte s lidmi, kteří jsou slavní,“ vysvětlil Carino radu, kterou v tomto textu sdílel.

Deppův právní zástupce se zeptal, zda Heard chodila s Muskem v době setkání v červenci 2016.„Nevím, jestli spolu chodili, ale určitě spolu trávili čas,“ odpověděl Carino. Řekl, že se o vztahu Muska a Hearda dozvěděl nedlouho po schůzce v San Franciscu. Carino uvedl, že Heard stále milovala Deppa a chtěla se s ním usmířit.

Deppovi právníci přečetli nahlas následující textovou zprávu od Hearda Carinovi: „Napsala jsem tolik poznámek, můžete mu jednu dát? Nevím, jak a kde začít. Neexistuje způsob, jak začít… Mám mnoho na srdci. Konečně jsem svobodná, v srdci i mysli mám jasno. Chci jen, aby věděl, že ho miluji a je mi to líto.“

Články, které by tě mohly zajímat