Právě vysíláme

Američané se vzdali svého psa. Mysleli si, že je gay

24. března 2022 18:29
Američané se vzdali svého psa. Mysleli si, že je gay

Pár ze Severní Karolíny ve Spojených státech amerických se zřekl svého psa. Myslel si totiž, že jejich čtyřnohý mazlíček Fezco je gay. Dlouho však v útulku nepobyl, ujal se ho homosexuální pár.

Fezcovi jsou přibližně čtyři roky. Jeho původní majitelé ho zahlédli naskakovat na jiného psa, což je vedlo k podezření, že je gay. Rozhodli se proto psa odvést do útulku Stanly County Animal Protective ServicesSeverní Karolíně.

„Možná chtěl před druhým psem tímto způsobem ukázat svou dominanci,“ uvedla veterinářka Tahl Rozycki s tím, že podobné chování je u psů zcela normální a nemusí odkazovat na jejich sexuální orientaci. Pár, který Fezca odložil, si to ale vysvětlit nenechal.

Dlouho to však netrvalo a čtyřnohý chlupáč našel nový domov. Ujal se ho homosexuální pár z města Charlotte, Steve a John Nicholsonovi. Žijí spolu již přes třicet let. Fezca si odvezli z útulku v úterý a dali mu jméno Oscar podle spisovatele Oscara Wilda, jenž byl gay.

„To je tak ošklivý důvod, proč odložit psa,“ okomentovala dvojice pro WCCB Charlotte. „Říkali jsme si, že to asi bude dávat smysl, když si pejska, který je gay, adoptuje homosexuální pár.“

Články, které by tě mohly zajímat