Právě vysíláme

Andree Bezděkové zemřel tatínek, bylo mu 57 let

9. srpna 2022 13:43
Andree Bezděkové zemřel tatínek, bylo mu 57 let

Andrea Bezděková prožívá nejtěžší chvíle ve svém životě. V pouhých sedmapadesáti letech zemřel její tatínek Tomáš. Modelka zprávu oznámila na sociálních sítích.

Andrea Bezděková už před časem uvedla, že neprožívá zrovna idylické léto. Prozradila tehdy pouze to, že má v rodině vážně nemocného člověka. Jak nyní vzešlo najevo, byl jím její tatínek, který své nemoci v pouhých sedmapadesáti letech podlehl. Modelka se s ním rozloučila skrze Instagram.

„Jednou jsi mi slíbil, že se dožiješ 300 let. Pamatuješ? Co budu vyprávět tvým vnoučatům, až se budou ptát na dědu Bézu? Když jim totiž řeknu pravdu, že jsi byl ten nejlepší táta na světě, že jsi byl gentleman každého kurtu, na který jsi vstoupil, a že tvůj smysl pro humor byl neutuchající. Budou mít zlomené srdce. Stejně jako mám já,“ napsala Bezděková, která tak zároveň připomněla otcovu lásku pro tenis. Před šesti lety ji připravoval na charitativní turnaj v jejím rodném Náchodě.

Dceru tehdy velmi chválil, cenil si jejího respektu ke sportu. „Že by byla přirozený talent, si netroufám tvrdit, ale ona i já se snažíme dohnat v tréninku vše, co jsme za ta léta zmeškali. Nervy při tréninku s ní opravdu nemám, protože z její strany cítím respekt a zároveň chuť posunout se herně co nejdále,“ uvedl pro Super.

„Vím, že se na nás budeš usmívat dál, i když z trochu větší dálky. Ale taky vím, že tam nahoře tě už nic nebolí. Miluji tě. Navždy. Tati,“ vzkázala modelka do nebes. V komentářích jí kondolují Leoš Mareš, Veronika Arichteva, Petr Říbal, Iva Kubelková nebo Daniela Písařicová.

Články, které by tě mohly zajímat