Právě vysíláme

Ani čistotného pana MONKA neminul koronavirus! Herec TONY SHALHOUB se nakazil i s manželkou

14. května 2020 13:10
Ani čistotného pana MONKA neminul koronavirus! Herec TONY SHALHOUB se nakazil i s manželkou

Zdálo se to sice nemožné, ale i legendární pan Monk se nakazil koronavirem! Herec Tony Shalhoub na sociálních sítích oznámil, že Covid-19 chytil on i jeho manželka.

V seriálu měl detektiv Monk obrovskou fóbii z virů a byl posedlý hygienou tak moc, že by se mu nejspíše zákeřný koronavirus vyhnul obloukem. Seriálový svět je ale bohužel pouhou fikcí a ve skutečném světě se jeho představitel Tony Shalhoub virem opravdu nakazil.

„Minulý měsíc jsem to chytil já i moje manželka Brooke a můžu vám říct, že to bylo pár opravdu náročných týdnů. Uvědomujeme si však, že u mnoha lidí je průběh nemoci bohužel ještě mnohem horší. Zůstaňte v bezpečí a zdraví,“ napsal herec a přiznal, že v posledních měsících se z něho pan Monk tak trochu opravdu stal. „Doufám, že na sebe všichni dáváte pozor a řídíte se doporučeními a dodržujete hygienická pravidla. Všichni jsme teď trochu jako detektiv Monk, který má obsedantně-kompulzivní poruchu a pořád se myje, protože má strach z bakterií,“ dodal Shalhoub, který už je 23 let ženatý s Brook Adams a má dvě dospělé dcery.

Tony Shalhoub se svou ženou:

 

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat