Právě vysíláme

Apple nechtěně prozradil den vydání nových iPhonů! Kdy se jich dočkáme?

23. srpna 2019 12:10
Apple nechtěně prozradil den vydání nových iPhonů! Kdy se jich dočkáme?

Brazilský server, jenž se věnuje všemu kolem firmy Apple, obdržel screenshot, na kterém je zřejmé datum premiéry nové řady iPhonů 11! Kdy se nových telefonů dočkáme? Bude se Apple držet tradice, nebo přichystá překvapení?

Nové iPhony jsou na dohled

Podle serveru iHelp BR vyjdou nové iPhony už 10. září – nechtěně to prozradil screenshot, který se serveru podařilo obdržet při přehlídce nového operačního systému iOS 13.

Serveru iHelp BR se podařilo obrdžet screenshot obrazovky nového iPhonu s datumem 10. září

Serveru iHelp BR se podařilo obdržet screenshot obrazovky nového iPhonu s datem 10. září

Termín premiéry nových iPhonů Apple nechtěně prozradil už loni, když při prezentaci týkající se operačního systému iOS 12 ukázal datum 12. září. Firma ze Silicon Valley v tento den následně představila řadu iPhonů XS, XS Max a XR.

Veleúspěšná společnost má zářijové premiéry iPhonů ve zvyku. Od roku 2012 představuje nové iPhony v září pravidelně s výjimkou iPhonu SE, který vyšel v březnu roku 2016. Premiéry nových chytrých telefonů se často odehrávají během první středy v září: letošní září ovšem připadá na 11. září. V tento den si Američané připomínají události z 11. září roku 2001, a tak je pochopitelné, že se Apple s premiérou nových iPhonů rozhodl udělat výjimku.

Jedenáctá řada nejúspěšnějšího chytrého telefonu v historii se tak dočká své premiéry za méně než tři týdny. Jsme zvědaví, co všechno nabídne za finty!

Zdroj: iHelp BR, Instagram, The Inquirer

Články, které by tě mohly zajímat