Právě vysíláme

ARIANA GRANDE se nezúčastní letošních udělování cen GRAMMY! Co se stalo?

6. února 2019 13:10
ARIANA GRANDE se nezúčastní letošních udělování cen GRAMMY! Co se stalo?

Ariana Grande zrušila účast na letošním udělování cen Grammy! Popová hvězda se údajně nepohodla s producenty a podle zdrojů je z celého procesu velice naštvaná.

Hitový singl neprošel

Podle deníku Variety byl hlavním bodem neshody singl 7 Rings. Ariana Grande původně navrhla, že písničku zazpívá celou. To se ovšem nelíbilo producentům. Nakonec z toho obě strany vyjednaly kompromis, že Ariana zazpívá směs pěti písniček, mezi které zapadne i singl 7 Rings. Producenti ovšem trvali na tom, že výběr druhé písničky v pořadí stojí na nich. Arianu toto rozhodnutí urazilo, jelikož se producenti k ostatním umělcům takto nechovali, tvrdí deník Variety. Zpěvačka z vystoupení následně odstoupila a pořadatelé letošních Grammy mají na svědomí pořádný trapas: Ariana Grande totiž byla na všech plakátech propagující letošní vydání této prestižní akce.

 

Kdo zbývá?

Dokážou pořadatelé nějak situaci zachránit do nedělního udělování cen? Kdo bude vystupovat místo Ariany? To se zatím neví. Jisté ovšem je, že v neděli večer vystoupí Lady Gaga a Bradley Cooper, kteří zahrají hit Shallow z filmu Zrodila se hvězda. Společné vystoupení herce s popovou královnou bude tak zřejmě největší atrakcí letošních Grammy. Spolu s nimi vystoupí během večera i Katy Perry a americká zpěvačka Dolly Parton.

Zdroj: Metro UK, Variety, YouTube, Instagram, Grammy.com

Vše o Arianě Grande se můžete dozvědět ZDE

Slavní lidé, kteří zemřeli v roce 2018, a nikdo jste si toho nevšimli

Články, které by tě mohly zajímat