Právě vysíláme

Ariana Grande zkritizovala infleuncery, kteří i v době pandemie vyráží na večírky

6. listopadu 2020 11:10
Ariana Grande zkritizovala infleuncery, kteří i v době pandemie vyráží na večírky

Ačkoliv se svět stále potýká s pandemií koronaviru a na řadě míst planety je zaveden lockdown, hodně lidí nařízení nedodržuje a dál se vesele chodí ven bavit.

Se zákeřným koronavirem se stále potýkají i Spojené státy, kde od začátku pandemie zaznamenali přes 9,58 milionu případů. Americká vláda tedy občany upozorňuje, aby co nejvíce zůstali doma a vyhnuli se večírkům. To ovšem nedodržuje řada celebrit, jenž dál vesele paří.

Večírky si dál užívají nejenom známé modelky, ale také američtí influenceři a hvězdy Tik Toku. A právě je zkritizovala v rozhovoru Ariana Grande. „Opravdu potřebujeme jezdit na mechanickém býkovi, nemůžeme počkat, až smrtící pandemie, která tu řádí, přejde? Je opravdu nezbytné natáhnout si kovbojské boty a jít si dělat fotky na Instagram? To potřebujeme takové snímky tak zoufale?“ řekla zpěvačka a narážela tak oblíbený podnik ve stylu divokého západu v Los Angeles, který je mezi celebritami velmi oblíbený.

A právě hvězdou Tik Toku je i mladá Dixie D’Amelio, který rovněž patří do skupiny těch influencerů, kteří stále chodí pařit. A jak slova Ariany okomentovala? „Slyšela jsem, co řekla, a má pravdu. Má rozhodně pravdu. Koneckonců je to královna. Miluji ji,“ řekla Dixie. Vezme si však její slova opravdu k srdci?

Dixie D’Amelio

Zdroj: Cosmopolitan

Články, které by tě mohly zajímat