Právě vysíláme

Arnold Schwarzenegger nahrál lidem v Rusku emotivní vzkaz! Co jim řekl?

19. března 2022 15:10
Arnold Schwarzenegger nahrál lidem v Rusku emotivní vzkaz! Co jim řekl?

Legendární Arnold Schwarzenegger promluvil k ruskému lidu. A šlo o hodně dojemný vzkaz. Schwarzenegger se široce rozhovořil o svém vztahu k zemi a o hrůzách, které teď Rusko páchá.

Arnold Schwarzenegger nahrál dlouhý vzkaz pro Vladimira Putina a především ruské občany.

„Posílám tento vzkaz mnoha různými kanály svým ruským přátelům a také ruským vojákům, kteří slouží na Ukrajině. Mluvím k vám proto, že se ve světě ději věci, které před vámi byly skryty, hrozné věci, o nichž byste měli vědět,“ začal Schwarzenegger a vzpomněl na svůj idol, ruského vzpěrače Jurije Vlasova.

Když si jako mladík chtěl jeho plakát pověsit v pokoji, otec byl proti, jelikož jako voják byl raněn u Leningradu, kde bojoval ve 2. světové válce za armádu nacistického NěmeckaSchwarzenegger mu však oponoval tím, jakých zločinů se tehdy nacistická armáda dopouštěla. A nechce prý, aby ruští vojáci dopadli jako jeho otec: „Všem ruským vojákům, kteří poslouchají… Vy už jistě víte o mnohém, o čem jsem zde mluvil. Viděli jste to na vlastní oči. Nechci, abyste byli zlomení, jako byl zlomený můj otec. Tohle není válka na obranu Ruska, kterou bojovali vaši dědové a pradědové. Tohle je nezákonná válka. Vaše životy, vaše končetiny, vaše budoucnost jsou obětovány pro nesmyslnou válku, jíž opovrhuje celý svět.“

Pokud chcete, můžete si jeho emotivní vzkaz poslechnout celý.

Zdroj videa: Twitter

Články, které by tě mohly zajímat