Právě vysíláme

ARNOLD SCHWARZENEGGER oplakává smrt nejlepšího přítele. Napsal mu dojemný vzkaz na sociálních sítích

2. září 2019 15:10
ARNOLD SCHWARZENEGGER oplakává smrt nejlepšího přítele. Napsal mu dojemný vzkaz na sociálních sítích

Ačkoliv má Arnold Schwarzenegger tělo jako hora a ve filmech skoro vždy ztvárňuje ty největší drsňáky, je to člověk jako my všichni a má srdce. Velmi ho proto ranila smutná zpráva o smrti jeho nejlepšího přítele.

Arnold na sociálních sítích oplakává dlouholetého přítele Franca Columbuse, se kterým se seznámil z dob, kdy dělal profesionální kulturistiku. Columbus zemřel 30. srpna při plavání v moři, kde ho pravděpodobně zastihla srdeční příhoda.

Schwarzenegger na kamaráda vzpomíná jako na člověka, díky kterému byl jeho život „pestřejší a „zábavnější“. Rovněž uvádí, že Franco byl pro něj velkou inspirací a převážně v kulturistice ho velmi motivoval. „Jsem zdrcený, ale zároveň šťastný za přátelství trvající 54 let. Budeš mi chybět, ale část tebe ve mně bude stále žít. Miluji tě Franco a vždy budu vzpomínat na radost, kterou jsi přinesl do mého života a na rady, které jsi mi dal. Jsi můj nejlepší přítel,“ napsal Arnold, jenž se s Columbuem poprvé potkal před 54 lety v Mnichově a jeho přítel mu velmi pomohl s adaptováním ve Spojených státech.

 

 

Zdroj: BoredPanda

Články, které by tě mohly zajímat