Právě vysíláme

ARNOLD SCHWARZENEGGER se znovu setkal s GRETOU THUNBERG. Mladé aktivistce věnoval velký dárek!

3. října 2019 9:10
ARNOLD SCHWARZENEGGER se znovu setkal s GRETOU THUNBERG. Mladé aktivistce věnoval velký dárek!

Když před pár dny slavný britský moderátor Jeremy Clarkson nazval Gretu Thunberg „rozmazleným frackem“ vypadalo to, že mezi celebritami najde mladá aktivistka zastánce pouze v Leonardu DiCapriovi. Nyní se ovšem šestnáctiletá bojovnice za záchranu klima sešla s Arnoldem Schwarzeneggerem a ten si pro ni připravil překvapení.

I slavný herec a ikona akčních filmů se řadí mezi velké zastánce ochrany životního prostředí a patří mezi Gretiny velké obdivovatele. Když měl tedy ve Spojených státech možnost se s mladou aktivistkou setkat, daroval jí velký dárek.

Jak je známo, Greta do USA cestovala lodí, protože odmítla letět letadlem kvůli uhlíkové stopě. V New Yorku pak promluvila na klimatickém summitu a její řeč byla velmi emotivní. Největší město Spojených států však rozhodně nebylo její poslední zastávkou a Gretu nyní čeká cesta do Kanady. A právě Schwarzenegger slavné aktivistce nabídl, že ji na cestu zapůjčí svůj luxusní elektromobil Tesla Model 3. Cestování tak pro ni bude značně příjemnější.

Arnold se s Gretou poprvé setkal v jeho rodném Rakousku. Herec je prý mladou dívkou ohromen a oceňuje její statečnost.

 

Zdroj: newshub.com

Články, které by tě mohly zajímat