Právě vysíláme

Australská komička vybrala na pomoc australským hasičům přes 500 milionů Kč!

6. ledna 2020 9:37
Australská komička vybrala na pomoc australským hasičům přes 500 milionů Kč!

Populární komička Celeste Barber pomáhá australským hasičům v boji proti tamním divokým požárům v úctyhodném stylu. Australanka, jejíž rodina se ocitla přímo v zasažené oblasti, skrz svoji internetovou sbírku zatím vybrala přes 500 milionů Kč!

Situace je vážná

Australská komička a populární osobnost na Instagramu Celeste Barber se rozhodla, že využije své obrovské základny fanoušků na sociálních sítích, aby pomohla australským hasičům v boji proti tamním divokým požárům. Barber, jež má na Instagramu přes 6,5 milionu sledujících, nedávno uvedla, že se její tchyně a tchán nachází přímo v oblasti, kde divoké požáry řádí nejvíc. Níže si například můžete prohlédnout fotky z domova tchyně.

Instagramová hvězda není jedinou australskou celebritou, která sbírá peníze na pomoc australským hasičům. Tenista Nick Kyrgios před turnajem ATP Cup uvedl, že za každé podané eso věnuje 200 australských dolarů (v přepočtu přes 3 000 Kč) postiženým oblastem. Finančně na pomoc australským hasičům a bezpečnostním službám pomohly i herečka Nicole Kidman či světová tenisová jednička Ashley Barty.

Pokud chcete pomoct australským hasičům skrz odkaz australské komičky Celeste Barber, můžete tak učinit ZDE.

Tamním hasičům, dobrovolníkům a obyvatelům držíme palce a doufáme, že se situace okolo divokých požárů brzy zlepší.

Zdroj: The Guardian, Instagram, Facebook, Fox Sports Australia

Články, které by tě mohly zajímat