Právě vysíláme

Až moc přeslazený? Diváci SUPERSTAR kritizují na sociálních sítích GIOVANNIHO

26. května 2020 13:10
Až moc přeslazený? Diváci SUPERSTAR kritizují na sociálních sítích GIOVANNIHO

Ačkoliv jsou účastníci SuperStar 2020 na úplném počátku kariéry a v hudebním průmyslu nemají zatím žádné zkušenosti, už teď si musí zvyknout na kritiku fanoušků, která mnohdy může být velmi drsná. Někdo to navíc od haterů schytá víc než ostatní a na internetu si o sobě bohužel přečte dost nepěkných komentářů.

Je jasné, že ne všichni se musí líbit všem a i v SuperStar má každý svého favorita a naopak někoho, kdo by podle něj už v soutěži neměl být. A ačkoliv máme samozřejmě všichni právo na to, projevit svůj názor, je důležité, aby i internetové komentáře nikomu neublížily. A protože soutěž budí u fanoušků emoce a někteří zpěváci a zpěvačky jsou výraznější než ostatní, hodně se o nich na sociálních sítích diskutuje.

Před vyřazením Timoteje to byl právě on, kdo rozděloval fanoušky na dvě skupiny a měl příznivce i velké odpůrce. Po nedělním prvním finále se ovšem diváci pustili do Giovanniho Ricci, který si podle některých komentářů na sociálních sítích postup nezasloužil. „Giovani nepatří do finále,“ píše například jedna z divaček a v dalších komentářích se fanoušci začali dohadovat nad tím, zda náhodou není dvaadvacetiletý mladík až příliš „přeslazený“. „Jako já jsem romantička, ale ten přeslazený Giovanni, to je mazec. No ještě, že tam nejsou spolu s tou svojí životná láskou, nebo ti už snad i prdí parfémované růžové obláčky ve tvaru srdce,“ píše pak divačka Ingrid. Giovanni, odhoď tu sladkost, už je to trapné,“ přidala se pak další z diskutujících.

I když je na sociálních sítích Giovanni kritizován, může si být jist, že má i slušnou základnu příznivců. Ti ho totiž dostali do finále a dali mu šanci vyhrát 2 miliony korun. Výkon mladého sympaťáka navíc kladně ohodnotila i porota a například Leoš Mareš předpovídá začínajícímu zpěvákovi velkou budoucnost. A to znamená mnohem víc než hate v internetových diskuzích! 😊

 

 

Zdroj: Instagram, Facebook

Články, které by tě mohly zajímat