Právě vysíláme

Baby boom v Hollywoodu: Dvě slavné herečky oznámily, že jsou těhotné!

3. května 2019 13:10
Baby boom v Hollywoodu: Dvě slavné herečky oznámily, že jsou těhotné!

To jsme teda nečekali! Herečky Keira Knightley a Blake Lively potvrdily, že jsou těhotné! Slavné hollywoodské osobnosti to oznámily na veřejných akcí za podpory svých manželů. Gratulujeme!

Blake Lively

Hvězda seriálu Gossip Girl čeká s manželem Ryanem Reynoldsem třetí dítě! Slavný hollywoodský pár již má spolu dvě dcery: Inez a James. Nyní se zdá, že se jim rodinka rozšíří o dalšího člena.

To, že Ryan Reynolds a Blake Lively plánují velkou rodinu, nás nepřekvapuje – Ryan Reynolds má totiž tři sourozence a Blake Lively dokonce čtyři. Je tedy docela možné, že se slavný pár nezastaví ani u tří potomků!

Blake Lively s manželem Ryanem Reynoldsem na premiéře filmu Detektiv: Pikachu

Blake Lively s manželem Ryanem Reynoldsem na premiéře filmu Pokémon: Detektiv Pikachu

Keira Knightley

Britská herečka Keira Knightley také na veřejnosti oznámila, že čeká dítě. V jejím případě druhé. Hvězda filmové série Piráti z Karibiku ukázala těhotné bříško po boku svého manžela na oslavě značky Chanel v Paříži. Keira Knightley a její choť, hudebník James Righton, spolu mají dceru Edie.

Keira Knightley se v minulosti několikrát veřejně zastala těhotných či rodících žen. Herečka tvrdí, že těhotné ženy se nedočkávají takového uznání, jakého si zaslouží.

Keira Knightley na večírku Chanel

Keira Knightley na večírku Chanel

Gratulujeme oběma herečkám a držíme palce, ať jim všechno dobře dopadne!

Zdroj: Daily Mail, ELLE, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat