Právě vysíláme

Babymoon na Maledivách: Herečka Patricie Pagáčová ukázala těhotenské bříško

9. února 2021 13:10
Babymoon na Maledivách: Herečka Patricie Pagáčová ukázala těhotenské bříško

Patricie Pagáčová na Instagramu prozradila, že čeká prvního potomka! Bříško herečka ukázala na dovolené na Maledivách.

Herečka se s manželem Tiborem Pagáčem těší na prvního potomka. „Prý se tomu říká babymoon, když chcete ještě stihnout poslední dovolenou ve dvou, tož zdravíme z babymoonu,“ okomentovala Patricie svou první těhotenskou fotografii na Instagramu.

„Miminko nebylo vůbec plánovaný, takže jsme byli oba překvapení a malinko zaskočení. Ale myslím, že je teď ideální čas,“ prozradila Patricie pro Super.cz„A to je jasný důkaz, že se život zkrátka naplánovat nedá, a tak to má být. Nechat věci plynout, ony k nám přijdou tak, jak mají, a v ten správný čas,“ dodala šťastná nastávající maminka.

Herečka se přidala k řadě celebrit, které jsou momentálně také v očekávání nového přírůstku. Pod krásným oznámením se strhla lavina gratulací. „Měli by pro nás speciálně otevřít nějakou školku 😂,“ blahopřála Martina Pártlová, která také čeká svého prvního potomka. „Vy jste všechny jak laňky. Kromě Martiny Pártlové, samozřejmě. Ta drží basu 😀,“ přidala se ke gratulantům i se svým pověstným humorem podruhé těhotná Nikol ŠtíbrováI my se přidáváme k dlouhé řadě gratulantů.

Zdroj: Instagram, Super

Články, které by tě mohly zajímat