Právě vysíláme

Báli se, že zůstanou bezdětní. Nakonec manželé adoptovali čtyři sourozence a narodila se jim i čtyřčata

21. května 2021 9:10
Báli se, že zůstanou bezdětní. Nakonec manželé adoptovali čtyři sourozence a narodila se jim i čtyřčata

Věříte na zázraky? Manželé Maxin a Jacob z americké Pensylvánie rozhodně ano! Potom, co už ztratili naději, že by někdy mohli mít dítě, se totiž stalo něco neuvěřitelného.

Maxin a Jacob si vždy přáli velkou rodinu a delší dobu s snažili počít dítě. Jelikož se jim to ale nedařilo, rozhodli se pro adopci. Nejprve chtěli získat do pěstounské péče malou holčičku, ale nakonec si vzali domů hned její tři sourozence ve věku od 8 do tří let. Na světě tak rázem byla šestičlenná rodina.

A pozor, tím tento příběh rozhodně nekončí! Maxin totiž ještě při adopci zjistila, že čeká dítě a narodil se jí chlapeček jménem Henry. Po krátké době navíc maminka znovu otěhotněla a zjistila, že bude mít čtyřčata. Během pouhých tří let se tak z páru bez dětí stali rodiče celkem 9 dětí a rodinu tak tvoří  čtyři adoptované děti Aiden (8), Parker (5), Connor (4) a Elliot (3). Pak je tu jejich vlastní syn Henry (2) a několikaměsíční čtyřčata Beck, Silas, Theo a Cecilia.

 

Manželé přiznávají, že péče o devět malých dětí je pochopitelně velmi náročná. Všechnu péči a starosti pak ovšem vše nahrazuje velké množství dětské lásky, po které Maxin a Jacob vždycky ta toužili. „Milujeme své děti, takže jsme rádi, že s nimi můžeme být. Chaos velké rodiny nás baví. Tam, kde vládne větší chaos, najdete více smíchu, úsměvů a bezpodmínečné lásky,“ řekla maminka, pro které je velká rodina opravdu požehnáním.

 

Zdroj: BoredPanda

Články, které by tě mohly zajímat