Právě vysíláme

Barbie přeoperovaná z Kena se bouří: Plastický chirurg ji nazval monstrem

28. listopadu 2020 15:10
Barbie přeoperovaná z Kena se bouří: Plastický chirurg ji nazval monstrem

Dřívější Ken a nyní Barbie Jessica Alves zažila opravdu nepříjemný zážitek. V italské televizi ji plastický chirurg nazval monstrem. Alves show okamžitě ukončila a proti plastikovi zvažuje právní kroky.

Začala tím, že ze sebe udělala živého Kena, posléze se nechala předělat na ženu. Jen do této přeměny podle svých slov investovala pět set tisíc liber, tedy v přepočtu zhruba čtrnáct a půl milionu korun.

Plastický chirurg ji označil za monstrum

V návaznosti na tuto proměnu vystoupila v italské televizi, kde se ovšem setkala s urážkou ze strany jednoho plastického chirurga. Jessica se s tímto zážitkem svěřila svým fanouškům. „Včera večer jsem vystupovala v italské show Non è la D’Urso moderované Barbarou D’urso, kde jsem byla součástí speciálního interview a zničehonic mi plastický chirurg řekl, že jsem monstrum,“ uvedla Alves.

Rozhodně to však nechce nechat jen tak. „Zvažuji právní kroky proti chirurgovi, který mě v show označil za monstrum. Nikdy nedovolím, aby mě někdo takto ponižoval a žádná transgender žena by neměla být diskriminována,“ dodala Jessica. Ta sice chápe, že se nezalíbí všem, ale takové urážky odmítá. Tak uvidíme, jak se tento spor vyvine.

Zdroj: super.cz, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat