Právě vysíláme

Ben Affleck svedl svůj alkoholismus na manželství s Jennifer Garner. Fanoušci zuří

16. prosince 2021 9:10
Ben Affleck svedl svůj alkoholismus na manželství s Jennifer Garner. Fanoušci zuří

Herec Ben Affleck po boku zpěvačky Jennifer Lopez září štěstím a patrně zažívá krásné období. V show moderátora Howarda Sterna se pak překvapivě velmi rozpovídal o své minulosti a problémech s alkoholem.

Ben byl dlouhou dobu ženatý s herečkou Jennifer Garner, s níž má  tři děti –  Violet (15), Seraphinu (12) a Samuela (9). Jak ovšem nyní herec uvedl, manželství nebylo dlouhou dobu šťastné, a dokonce Bena přivedlo k alkoholu. „Věděl jsem, že nemůžu odejít kvůli dětem, ale byl jsem nešťastný a nevěděl, co mám dělat. A tak jsem začal pít skotskou a vždycky usnul na gauči, což nebylo dobré řešení,“ řekl Affleck s tím, že od rodiny nechtěl odejít kvůli dětem. S Jennifer pak ale oba usoudili, že takto žít dál nelze. V roce 2018 se tedy manželé rozešli. Zášť vůči bývalé ženě ovšem herec necítí a dvojice má mezi sebou dobrý vztah: „Miluji ji a ctím, ale už jsme nemohli být manželé. Bylo to vzájemné. Udělali jsme to nejlepší, co jsme mohli.“ 

Affleck v rozhovoru rovněž uvedl, že kdyby manželství s Garner pokračovalo, pravděpodobně by pil dodnes. Právě tím ovšem rozzuřil hned několik fanoušků, kteří mu tato slova vyčítají. Podle nich Ben viní ze svého alkoholismu ženu, která mu v minulosti velmi pomohla a dokopala ho k léčení i po jejich odloučení. „Viníš svou ex za svoje pití? Vždyť jsi byl ožrala, než sis ji vzal,“ zaútočil na herce jeden z uživatelů Twitteru.

Jennifer Garner odvezla Bena do protialkoholní léčebny

Články, které by tě mohly zajímat