Právě vysíláme

BEN AFFLECK zareagoval na spekulace, zda má novou přítelkyni! Jeho vzkaz baví Instagram

28. října 2019 13:10
BEN AFFLECK zareagoval na spekulace, zda má novou přítelkyni! Jeho vzkaz baví Instagram

Herec a režisér Ben Affleck se vyjádřil ke spekulacím, že je opět ve vztahu. Rodák z Berkeley využil unikátní možnosti k tomu, aby svoje fanoušky trochu pobavil a také upozornil na dobrou věc.

Zábavný, ale důležitý vzkaz

Bulvární servery ve Spojených státech nedávno spekulovaly, že oscarový režisér a herec Ben Affleck má novou přítelkyni, a že se s ní seznámil přes seznamovací portál Raya. Dlouho se zdálo, že Affleck se k těmto drbům nevyjádří – herec ovšem překvapil a na svém Instagramu sdílel vzkaz, jenž si z celé situace trochu utahoval, ale rovněž upozornil na dobrou věc. Mrkněte na příspěvek níže.

Text v překladu zní:
HA! Dostali jste mě. Jsem ve vztahu. Pojďme ale nasadit na chvíli vážnou tvář a promluvme si o něčem opravdu důležitého. Už přes rok se léčím a důležitá část tohoto procesu je pomáhat ostatním. The Midnight Mission je neuvěřitelnou organizací, která pomáhá lidem v tísni s bydlením, trénováním, vyvíjením a rehabilitací. Já jim dnes věnuji peníze, protože existují lidé, kteří bojují se závislostí, nemají dostatečné prostředky a potřebují pomoc. Raya, připojíte se ke mně? Kdo se ke mně ještě připojí?

Klobouk dolů!

Zdroj: Men’s Health, Instagram, Shutterstock

Články, které by tě mohly zajímat