Právě vysíláme

Běžela o život! YouTuberka ANNA ŠULC má za sebou hrůzostrašný zážitek z amerického festivalu

3. října 2018 13:10
Běžela o život! YouTuberka ANNA ŠULC má za sebou hrůzostrašný zážitek z amerického festivalu

Českým YouTuberkám se smůla lepí na paty. Po tragické nehodě, která se stala Týnuš Třešničkové, zažila pořádně nepříjemný zážitek i Anička Šulcová.

Devatenáctiletá brunetka, která je velmi populární nejen na YouTube, ale i na Instagramu, odjela s kamarádem Adamem Machem na dovolenou do Spojených států. V New Yorku však dvojice zažila něco strašného.

Ve městě se konal Global Citizen Festival, kam se AničkaAdamem rozhodli vyrazit. Uprostřed akce však zábavu přerušil zvuk, který zněl jako výstřel. Na místě ihned zavládla panika a lidé začali z areálu rychle utíkat. Mezi nimi byla samozřejmě i česká dvojice, která běžela s davem a snažila se z festivalu co nejrychleji dostat.

Šokovaná Anička se s celou situací svěřila na InstaStories. Fanoušci se dozvěděli, že při běhu například ztratila boty a byla nucena utíkat s nohou rozedřenou do krve. Rovněž potvrdila, že společně s Adamem dlouho nevěděla, co se vlastně stalo. Až posléze zjistili, že šlo o falešný poplach a na festivalu „pouze“ spadla barikáda.

Jak je z Aniččiných videí jasně vidět, nepříjemný zážitek ji velmi poznamenal. Na InstaStories se YouTuberce klepe hlas a má v očích slzy. Nemůžeme se jí ale divit, tohle by nechtěl prožít nikdo z nás!

 

Zdroj: YouTube, Instagram

Sestry Papinovy se vzbouřily snobům a šíleně je zamordovaly

Články, které by tě mohly zajímat