Právě vysíláme

BIEBER konečně promluvil o zápasu s CRUISEM! Co o souboji v oktagonu prozradil?

16. června 2019 13:10
BIEBER konečně promluvil o zápasu s CRUISEM! Co o souboji v oktagonu prozradil?

Těšili jste se na to, až proběhne bitka mezi Justinem Bieberem a Tomem Cruisem? Pak máte patrně smůlu. Justin totiž přiznal, že jeho výzva na Twitteru byla pouhým vtipem.

Když Justin vyzval Cruise do oktagonu, nikdo nevěděl, jestli si zpěvák dělá legraci, nebo to myslí opravdu vážně. Nyní je to však konečně jasné a Bieber o bitce promluvil pro americký bulvární web TMZ. Paparazzi fotografům přiznal, že se opravdu jednalo o pouhý žert a zpěvák prostě zase jen vtipkoval. „Člověče, nemyslel jsem to vážně, šlo prostě je o obyčejný tweet. Já tohle občas dělám,“ řekl Justin a dodal, že ve skutečném souboji by pravděpodobně neměl proti Cruisovi šanci. „Jsem si docela jistý, že by mi Tom pravděpodobně nakopal zadek,“ uznal.

O boxerském zápasu prý zpěvák zatím neuvažuje. Cítí se totiž dost vyhublý, a navíc prý ani není ve správné formě. S hollywoodským hercem by navíc opravdu do oktagonu nešel. „Myslím, že je mimo moji váhovou kategorii. Má takovou tu otcovskou sílu,“ přiznal Justin.

To, že zápas nebude, možná mrzí spoustu fanoušků. Smutek musí cítit i profesionální zápasník MMA Conor McGregor, jenž se domníval, že Bieber myslí svou výzvu vážně a dokonce se nabídl, že jeho společnost zápas zorganizuje.

 

 

Zdroj: YouTube

Články, které by tě mohly zajímat