Právě vysíláme

Bikini zafungovaly: Kylie Jenner díky dvěma snímkům radikálně zvýšila počet registrovaných voličů v USA

1. října 2020 13:10
Bikini zafungovaly: Kylie Jenner díky dvěma snímkům radikálně zvýšila počet registrovaných voličů v USA

Podnikatelka Kylie Jenner hýbe společností ve Spojených státech. Poté, co v bikinách vyzvala svoje fanoušky, ať se registrují k volbám, se návštěvnost na oficiálních serverech zvýšila o 1 500 %.

Pozitivní vliv

Kylie Jenner ovlivňuje politické dění ve Spojených státech! Třiadvacetiletá podnikatelka a televizní osobnost ve svém nedávném příspěvku na Instagramu v bikinách žádá fanoušky, aby se registrovali k listopadovým prezidentským volbám ve Spojených státech. Podle serveru Vote.org se díky povedeným fotkám zaregistrovalo na serveru až 48 000 lidí. Jen tak pro srovnání, předchozí den navštívilo tuto webovou stránku pouhých 2 900 lidí.

Ačkoliv sama Kylie žádného kandidáta ve svém příspěvku nepodpořila, fotky v bikinách nepochybně zapůsobily na nerozhodné voliče. Uvidíme, zda se mladá podnikatelka rozhodne do listopadových voleb veřejně podpořit jednoho z kandidátů na prezidenta. Vzhledem k tomu, jak diváci reagovali na první předvolební debatu mezi Donaldem Trumpem a Joem Bidenem, se Kylie nejspíš  bude nadále držet stranou.

Zdroj: Instagram, Vote.org, Fox News

Články, které by tě mohly zajímat