Právě vysíláme

Bizár pokračuje! Barbie RODDY ALVES, bývalý živý KEN si již zvětšené pozadí ještě více zvětšil

8. července 2020 14:10
Bizár pokračuje! Barbie RODDY ALVES, bývalý živý KEN si již zvětšené pozadí ještě více zvětšil

Barbie Roddy Alves, dříve známá jako živý Ken Roddrigo Alves nyní podstupuje změnu pohlaví. Očividně se svou postavou není stále spokojena, a tak hojně využívá aplikace k úpravě fotografií, kterými „vylepšuje“ svůj vzhled na sociálních sítích.

Dříve poměrně obyčejný Brazilec Roddrigo Alves léta pracoval na tom, aby byl dokonalou živou kopií plastikového Kena, věrného druha Barbie od Mattela. Po více než dvou stovkách plastických zákroků se sebou nebyl stále spokojen a došel k závěru, že již nechce být živý Ken, ale ve skutečnosti touží být Barbie. Rozhodl se podstoupit změnu pohlaví a přejmenoval se na Roddy Alves.

Roddy stále pokračuje v úpravách svého zevnějšku. Tentokrát si plastiková panenka Barbie nechala zvětšit své již minimálně jednou zvětšené pozadí. I po zásahu plastických chirurgů se jí očividně zdálo malé, protože si pozadí na sociálních sítích prostřednictvím aplikací ještě vylepšila a zvětšila.

V jaké fázi změny pohlaví se právě nachází, není jisté, ale její postava a tvář si prošly drastickou proměnou. Roddy, která před více než dvěma lety podstoupila lifting pozadí, si ho nyní nechala, jak se říká, „přifouknout“ neboli zvětšit ještě víc. Nové pozadí hrdě předvedla na letišti HeathrowAnglii.

Očividně ani se svým novým chirurgicky upraveným pozadím Roddy není zcela spokojená, jelikož na fotkách, které sdílela na Instagramu, si své pozadí ještě více zvětšila a nadzvedla.

 

Zdroj: Instagram, Blesk

Články, které by tě mohly zajímat