Právě vysíláme

Bojovník Jiří „Denisa“ Procházka má blízko k titulu v UFC a hledá novou přezdívku

4. května 2021 13:10
Bojovník Jiří „Denisa“ Procházka má blízko k titulu v UFC a hledá novou přezdívku

Jiří „Denisa“ Procházka předvedl ve svém druhém představení v UFC fenomenální výkon, když v druhém kole v neděli nekompromisně ukončil Američana Dominicka Reyese. Nyní ho čeká bitva o titul.

Filmovým úderem loktu z otočky poslal svého soupeře Dominicka Reyese k zemi český zápasník MMA  Jiří „Denisa“ Procházka. V UFC si tak na své konto připsal i ve svém druhém zápase vítězství a připsal si také bonusy za nejlepší výkon a nejlepší zápas večera.

Nyní dost možná čeká Procházku bitva o titul. V současné chvíli jej drží Jan Blachowicz, který se v září utká s Gloverem Teixeirem. A pokud by Brazilec šampiona nedokázal porazit, je nejžhavějším kandidátem do dalšího případného duelu právě bojovník. Blachowicz po Procházkově vyhraném zápasu dokonce zavtipkoval, že by se mohli utkat na česko-polských hranicích v Těšíně.

Českému MMA bojovníkovi se již několik let říká „Denisa“. Přezdívka se s ním táhne od jednoho z MMA soustředění, na kterém trenér na někoho zakřičel právě „Deniso“. Jediný, kdo na oslovení reagoval, byl právě Procházka a přezdívka mu už zůstala.

Nové se ale nebrání. Pro MMA Shorties dokonce uvedl, že čeká, až se objeví nějaká nová. V rozhovoru pro televizi Nova pak vyzval lidi, ať mu přezdívku vymyslí oni. „Uvidím, co se mi bude líbit. Jsem klidně pro nějakou šílenou, jednou mě někdo označil za babyboye. Je mi to fakt jedno po tom, co jsem byl několik let Denisa,“ řekl český zápasník.

Jiří „Denisa“ Procházka bude hostem pondělního Insta Callu, ve kterém ho vyzpovídají Ondra Urban a Petr Říbal. Tak nás nezapomeňte v 17:30  hodin sledovat!

Zdroj: MMA Shorties, TV Nova, ČTK, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat