Právě vysíláme

Bolestivé! KIM KARDASHIAN promluvila o zdravotním stavu manžela KANYEHO WESTA

23. července 2020 15:10
Bolestivé! KIM KARDASHIAN promluvila o zdravotním stavu manžela KANYEHO WESTA

Kanye West zřejmě prochází těžkým období: po sérii tweetů, které následně smazal, se k věci vyjádřila jeho manželka Kim Kardashian. West psal totiž například o jejich rozvodu.

Zpěvák Kanye West je nepochybně talentovaným umělcem, bohužel má svoje vnitřní démony, kteří se v poslední době dostali i do veřejného prostoru. West se totiž v sérii tweetů (které následně smazal) vyjádřil i ke svému osobnímu životu.

Blázinec a rozvod

Obvinil například svou manželku Kim Kardashian z toho, že ho chce dostat do blázince a tvrdil, že se s ní pokouší už dlouhou dobu rozvést. Nyní se k věci vyjádřila i Kim Kardashian, která vydala oficiální prohlášení.

„Jak většina z vás ví, Kanye má bipolární poruchu. Každý, kdo ji má nebo má někoho blízkého, kdo poruchou trpí, ví, jak komplikované a bolestivé je tomu porozumět. Nikdy jsem se veřejně nevyjadřovala k tomu, jak nás to doma ovlivnilo, protože chci chránit naše děti a Kanyeho právo na soukromí. Ale dnes cítím, že bych o tom měla promluvit, především kvůli předsudkům, které panují ve společnosti, pokud jde o duševní zdraví,“ uvedla Kardashian.

Nám nezbývá, než popřát Kanyemu i jeho rodině hodně sil. Doufejme v lepší časy, umělec je totiž Kanye West nesporně talentovaný!

 

Zdroj: super.cz 

Články, které by tě mohly zajímat