Právě vysíláme

Boxer se chlubil svým drahým domem a bezpečnostním systémem. Následně ho vykradli

25. ledna 2020 15:10
Boxer se chlubil svým drahým domem a bezpečnostním systémem. Následně ho vykradli

Britský boxer Chris Eubank, Jr. zažil velmi nepříjemnou událost. Dva neznámí pachatelé se mu vloupali do domu a ukradli mu několik drahých bot. Třicetiletý atlet v loňském roce předvedl svůj dům na pořadu MTV Cribs a v minulosti se pochlubil svým zdánlivě skvělým bezpečnostním systémem.

To zamrzí

Chris Eubank, Jr. asi lituje toho, že svou drahou vilu vystavěl veřejnosti na sociálních sítích a v pořadu MTV Cribs. Britskému boxerovi se do vily vloupali dva neznámí muži a ukradli mu boty přímo ze skříně, kterou Eubank, Jr. loni představil světu. Podle deníku The Sun se dvojnásobný mistr světa rovněž v minulosti chlubil, že jeho vila má nadstandardní bezpečnostní systém. Bohužel mu to nyní moc nepomohlo.

Chris Eubank, Jr. se v minulosti pochlubil svojí kolekcí bot na pořadu MTV Cribs

Třicetiletý boxer tuto situaci alespoň vnímal trochu s humorem. Po loupeži sdílel Eubank. Jr. video na Twitteru, kde ukázal, že lupiči si nevšimli diamantových hodinek, které měl ukryté v kapse od bundy. Rodák z anglického města Hove rovněž uvedl, že má lupiče zachycené na bezpečnostních kamerách. Záběry z loupeže tedy hodlá předat policii.

Snad se mladý boxer podobným událostem v budoucnu vyhne!

Zdroj: The Sun, Instagram, Twitter

Články, které by tě mohly zajímat