Právě vysíláme

Boxer TYSON FURY si z mega zápasu v Los Angeles nenechá ani korunu! Co s penězi hodlá udělat?

27. listopadu 2018 9:10
Boxer TYSON FURY si z mega zápasu v Los Angeles nenechá ani korunu! Co s penězi hodlá udělat?

Britský boxer Tyson Fury se v sobotu utká s Američanem Deontayem Wilderem v Los Angeles a mnozí si myslí, že to bude jeden z největších boxerských zápasů tohoto desetiletí. Všichni čekali, že si oba muži díky zápasu vydělají až desítky milionů dolarů, jenže vše není tak, jak se zdá. Boxer Fury totiž během rozhovoru před zápasem uvedl, že si díky zápasu nevydělá ani korunu. Jak to?

Co chce Fury s penězi dělat?

Tyson Fury je zvyklý dělat věci trochu jinak. Boxer pravidelně odpovídá na otázky kryptickým způsobem a v minulosti se dokonce i svlékl do půl těla při tiskové konferenci, aby předvedl, v jaké je fyzické formě. Fanoušci ho za to zbožňují, protivníci naopak nenávidí.

Mnozí čekali, že Fury před sobotním zápasem proti Deontayi Wilderovi v rozhovoru opět uvede nějakou vtipnou hlášku, nebo výhružku na úkor protivníka Wildera. Mýlili se. Fury před zápasem přiznal, že si z tučné sumy peněz, které si díky zápasu vydělá, nenechá ani korunu. Boxer hodlá celou částku věnovat pomoci bezdomovcům a nezaměstnaným.

Tyson Fury se připravuje na zápas proti Američanovi Deontayi Wilderovi – Oba muži jsou dosud neporažení

 

„Peníze chci věnovat chudým a chci s nimi postavit domy pro bezdomovce,“ prohlásil boxer. „Já s těmi penězi nemám co dělat. Jsem boxer, ne milionář. Stejně to se mnou dopadne asi tak, jako se všemi boxery – nakonec nám stejně nic nezbude!“

 

A co jeho děti?

Na dotazy, zda část peněz nehodlá věnovat svým čtyřem dětem, odpověděl Fury podobným stylem: „Moje děti si musí najít vlastní cestu a vydělat si peníze sami. Vidíte kolem sebe děti bohatých lidí, kteří to v životě měly lehké a nyní nepracují. Chci, aby moje děti znaly hodnotu peněz.“

Málokdo čekal, že zrovna boxer někdy pronese takovou hlášku. Nicméně, pokud se Furymu podaří jeho nápad zrealizovat, získá si po světě hodně fanoušků. Třeba ho v tom můžou i následovat ostatní!

Zdroj: LadBible, Instagram

Exkluzivní galerie z Comic Conu ve Vídni. Podívejte na tu přehlídku božích kostýmů

Články, které by tě mohly zajímat