Právě vysíláme

Brad Pitt a Jennifer Aniston opět spolu? Dvojice si prý užívá společného času v Paříži

18. března 2022 13:25
Brad Pitt a Jennifer Aniston opět spolu? Dvojice si prý užívá společného času v Paříži

Vztah Jennifer Aniston a jejího bývalého manžela Brada Pitta si fanoušci přejí už dlouhou dobu. Nyní se opět v médiích objevila informace o tom, že tihle dva se znovu dávají dohromady.

Americký časopis In Touch tvrdí, že Jennifer a Brad tráví čas v těchto dnech v Paříži. Herečka prý na místě natáčí další film a Pitt tráví čas po výstavách a v restauracích. To, že se oba nachází ve stejný čas na stejném místě, pak prý není náhoda. Herecké hvězdy se údajně i společně ubytovaly v luxusním hotelu Four Seasons, jen pár kroků od Champs–Élysées. Tajný zdroj pak magazínu i uvedl, že dvojice si naplánovala cestu už šest měsíců dopředu a Aniston byla k vidění i na zámku ve Francii, který Pitt z poloviny sám vlastní. Tu druhou polovinu pak jeho bývalá žena Angelina Jolie prodala ruskému milionáři, za což ji nyní Brad žaluje. 

Brad a Jennifer se dali dohromady v roce 1998 a o dva roky později se vzali. Ačkoliv patřili mezi nejoblíbenější pár showbyznysu, v roce 2005 se rozvedli. Brad Pitt se totiž zamiloval ho herečky Angeliny Jolie, se kterou si pořídil 6 dětí. Po 12 letech rovněž manželé oznámili konec. 

Články, které by tě mohly zajímat