Právě vysíláme

BRAD PITT přiznal, že byl po rozvodu s ANGELINOU zničený. Navštěvoval anonymní skupinu alkoholiků!

6. září 2019 12:10
BRAD PITT přiznal, že byl po rozvodu s ANGELINOU zničený. Navštěvoval anonymní skupinu alkoholiků!

Když Angelina Jolie a Brad Pitt oznámili před dvěma lety rozchod, znamenalo to konec jednoho z nejstabilnějších párů Hollywoodu. Odloučení slavné dvojice nebylo vůbec jednoduché a jak nyní samotný Brad přiznal, konec manželství pro něj bylo velmi těžké a herec po něm dlouho bojoval s alkoholem.

Ošklivý rozvod si na herci vybral svou daň a Brad nyní nově přiznal, že po krachu manželství musel několik měsíců navštěvovat anonymní terapeutickou skupinu alkoholiků. Jeho nadměrné pití už totiž přesahovalo všechny meze a alkohol byl ostatně i podle Angeliny důvod k tomu, proč se s Pittem už nedalo nadále žít a vychovávat děti.

Herec v rozhovoru pro magazín New York Times uvedl, že terapie pro něj byly velmi obtížné a vůbec nejtěžší bylo sednout si před skupinku cizích lidí a vyprávět jim o svých problémech. „Zpočátku to bylo velmi složité, ale pak jsem se dokázal uvolnit. Všechni ti lidé seděli kolem sebe a byli velmi otevření a čestní způsobem, který jsem nikdy neslyšel. Byl to bezpečný prostor, kde nikdo nikoho nesoudil,“ řekl Brad a dodal, že terapie pro něj byla velkým vysvobozením, protože už v sobě nemusel skrývat tajemství o všech svých problémech.

Ačkoliv všechny Bradovy děti žijí s Angelinou, se svým tátou se rádi vidí. Toto léto s ním například trávily v Los Angeles, zatímco jejich máma točila film v Mexiku.

 

Zdroj: LadBible

Články, které by tě mohly zajímat