Právě vysíláme

BRAD PITT prozradil, že ho uvidíme v méně filmech: jaký má k tomu důvod?

7. září 2019 14:10
BRAD PITT prozradil, že ho uvidíme v méně filmech: jaký má k tomu důvod?

Americký herec v rozsáhlém rozhovoru pro deník New York Times prozradil, že v budoucnu chystá méně filmových projektů s delší pauzou mezi každým filmem. Proč se takto rozhodl? Chce s filmy skončit natrvalo?

Lákají ho jiné aktivity

Fanoušci Brada Pitta, máme pro vás špatnou zprávu. Známý herec se v rozhovoru rozpovídal o svých budoucích plánech a nezněly moc pozitivně.

„Filmů bude méně a mezi nimi si vždycky dám delší pauzu. Mám jiné věci, kterým se chci věnovat,“ popsal situaci Pitt. Rodák z Oklahomy se nyní údajně věnuje sochařstvím a filmové produkci. Tyto dva koníčky ho prý momentálně naplňují víc, než herectví. „Když cítíš, že máš ruce kolem něčeho, je čas si ty ruce dát kolem něčeho jiného,“ vysvětlila hvězda filmu Tenkrát v Hollywoodu.

Brad Pitt se svými kamarády Dedem Gardnerem a Jeremym Kleinerem společně řídí produkční společnost Plan B. Tato firma se v minulosti postarala například o snímky 12 let v řetězech, Moonlight či Kdyby ulice Beale mohla mluvit. Známého herce tedy nejspíš uvidíme v roli filmového producenta čím dál častěji. Dočká se Pitt podobného úspěchu i za kamerou? To se teprve uvidí!

Brad Pitt na filmovém festivalu v Benátkách

Brad Pitt na filmovém festivalu v Benátkách

Zdroj: New York Times, Esquire, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat