Právě vysíláme

BRAD PITT prý opět randí s další krásnou herečkou. A ANGELINA z toho rozhodně radost nemá!

22. ledna 2019 9:10
BRAD PITT prý opět randí s další krásnou herečkou. A ANGELINA z toho rozhodně radost nemá!

Brad Pitt a Angelina Jolie oznámili rozchod před dvěma lety. Od té doby se spekuluje o jejich dalších partnerech a převážně Bradovi se přisuzují románky s řadou krásných kolegyň. Nyní americká bulvární média přišla s další zajímavou zprávou, podle které slavného fešáka uhranula další sexy herečka.

Brad měl vždycky pro své kolegyně slabost a ještě před Angelinou žil s Jennifer Aniston, Gwyneth Partlow či Christinou Applegate. Po rozvodech s první jmenovanou sexbombou měl pak údajně několik krátkodobých vztahů s dalšími herečkami, které se však nikdy nepotvrdily.

Nyní média tvrdí, že hvězda několika hollywoodských trháků randí s Charlize Theron. S půvabnou herečkou se prý Brad zná už řadu let a seznámil je Sean Penn, který ostatně s Charlize nějakou dobu sám žil.

Polibky na veřejnosti

Brad a slavná blondýnka prý spolu chodí už od Vánoc, ale vztah před veřejností urputně tají. Dvojice však byla viděna před pár dny na soukromé projekci filmu If Beale Street Could Talk, kde poté na afterparty trávila čas společně na baru a vyměnila si několik polibků.

Ačkoliv Bradovu novou lásku zatím nemůžeme potvrdit, už teď je velmi pravděpodobné, že Angelina Jolie nemá z těchto drbů radost. V kuloárech amerického showbyznysu se totiž už delší dobu šušká, že slavná černovláska nemá Charlize příliš v lásce a z tohoto vztahu by rozhodně nadšená nebyla.

 

Zdroj: Elle.com

Cože?! Tyhle filmy se natočily před 20 lety

Články, které by tě mohly zajímat