Právě vysíláme

BRAD PITT si zahrál na amerického epidemiologa a opřel se do prezidenta TRUMPA!

27. dubna 2020 14:10
BRAD PITT si zahrál na amerického epidemiologa a opřel se do prezidenta TRUMPA!

Kdyby se váš život měl promítnout ve filmu, kdo slavný by vás hrál? To je otázka, na kterou odpověděl americký epidemiolog Anthony Fauci, který přiznal, že by to měl být jeho oblíbený Brad Pitt. A světe div se, přání se opravdu vyplnilo!

Na úvod sobotního satirického pořadu Saturday Night Live se totiž slavný americký herec v roli Fauciho skutečně objevil. Ve svém nacvičeném projevu pak pronesl několik vtípků a opřel se i do amerického prezidenta Donalda Trumpa.

 „Nejprve bych rád poděkoval všem starším ženám v Americe, které mi posílají e-maily plné podpory, inspirace a někdy i obrázků,” prohlásil Brad na úvod a poté se opřel do hlavy Spojených států, když okomentoval Trumpovi skutečné výroky.

 Příkladem může být skutečný záběr amerického prezidenta, ve kterém říká, že země bude mít k dispozici vakcínu “relativně brzy”. “Relativně brzy je zajímavá fráze. Relativně ve vztahu k celkovým dějinám planety Země? V tom případě vakcína přijde opravdu rychle. Ale když řeknete příteli: Vrátím se relativně brzo a pak se objevíte až o rok a půl později, tak by mohl být váš přítel relativně dost naštvaný,” okomentoval Pitt Trumpův komentář.

Když slavný herec se svým vystoupením skončil, sundal si paruku a ukázal se jako skutečný Brad. Na závěr ještě poděkoval všem lékařům a zdravotníkům, kteří v těchto dnech bojují v první linii.

 

 

Zdroj: Twitter

Články, které by tě mohly zajímat