Právě vysíláme

BRADLEY COOPER a IRINA SHAYK se rozešli. Ihned se vyrojily spekulace, zda za to může LADY GAGA

7. června 2019 13:10
BRADLEY COOPER a IRINA SHAYK se rozešli. Ihned se vyrojily spekulace, zda za to může LADY GAGA

To jsme tedy nečekali – americká média tvrdí, že se Bradley Cooper a jeho přítelkyně Irina Shayk po čtyřech letech rozešli. Známé osobnosti byli prý ve vztahu nešťastné a už se od sebe odstěhovali.

Smutná zpráva

Bradley Cooper a Irina Shayk spolu začali randit v roce 2015 a od té doby tvořili jeden z nejznámějších hollywoodských párů. Ačkoliv se nikdy nevzali, bulvární média od roku 2016 spekulovala, že proběhly zásnuby, jelikož Irina začala nosit krásný, možná zásnubní, prsten.

Irina i Bradley si pečlivě chrání svoje soukromí a o svém vztahu nikdy před médii příliš nemluvili. Slavný pár ovšem potvrdil, že se jim v roce 2017 narodila dcera Lea a že si maximálně užívají život jako rodina. Nyní se však zdá, že je rodinné soužití u konce. Bradley s Irinou se totiž od sebe údajně odstěhovali a nyní usilují o to, aby svoji dceru mohli vychovávat ve střídavé péči.

Bradley Cooper a Irina Shayk

Bradley Cooper a Irina Shayk

Nemůže za to Lady Gaga

Jakmile se zpráva o údajném rozchodu páru dostala na veřejnost, ihned se objevily spekulace, zda za tím nestojí zpěvačka a herečka, Lady Gaga. Bradley Cooper si po boku popové hvězdy zahrál ve filmu Zrodila se hvězda a jejich společný duet na letošních Oscarech dojal fanoušky natolik, že je mnozí označili za pár (přestože Irina seděla v první řadě). Zdroj z blízkého okolí Iriny a Bradleyho ale deníku People potvrdil, že Lady Gaga za rozchod jednoznačně nemůže. Irina s Bradleym jsou prý zkrátka nešťastní a chtějí, aby se situace vyřešila co nejrychleji.

Zdroj: ELLE, People, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat