Právě vysíláme

BRIE LARSON zveřejnila video z náročné přípravy na film CAPTAIN MARVEL: Herečka má neskutečnou sílu!

14. února 2019 14:10
BRIE LARSON zveřejnila video z náročné přípravy na film CAPTAIN MARVEL: Herečka má neskutečnou sílu!

Americkou herečku Brie Larson před natáčením filmu Captain Marvel čekala ohromná výzva. Z holky, která dokonce prosila ostatní, aby jí otevřeli víčko od flašky na pití, se musela stát superhrdinka. Larson to ale zvládla a nyní ukazuje ostatním, že všechno je možné, pokud se zachce.

Náročný tréninkový režim

Příprava na titulní roli ve filmovém trháku od studia Marvel dokáže být pekelně náročná – jen se zeptejte herečky Brie Larson. Američanka se na roli v nadcházejícím filmu Captain Marvel připravovala celkem 9 měsíců a za tu dobu absolvovala tréninkový režim pod vedením známého trenéra Jasona Walshe.

Larson si dala jako cíl, že chce umět pohnout plně natankovaným Jeepem. Po devíti měsících strávených s Walshem, jenž se stará o řadu hollywoodských celebrit, se jí tento sen povedl splnit! Mrkněte na video níže.

 

Tréninkový záznam – tlačím zhruba dvoutunový Jeep (s plnou nádrží benzínu a Alyssou uvnitř, kvůli bezpečnosti) celkem 60 vteřin. V mých teniskách Captain Marvel! Je to silný pocit, ale líbí se mi.

Larson dostala během přípravy na film Captain Marvel pomoc od neobvyklého zdroje. Značka Nike herečce vyrobila speciální tenisky na fyzickou přípravu na nadcházející trhák.

Boty herečky Brie Larson

Skvělé tenisky herečky Brie Larson

S takovou výbavou se nedivíme, že herečku tak bavil trénink! Film Captain Marvel dorazí do České republiky už 7. března.

Zdroj: ELLE, Instagram, Harper’s Bazaar US, ČSFD

Genialita na LSD aneb kdo ze slavných zkusil tuhle drogu

Články, které by tě mohly zajímat