Právě vysíláme

Britney Spears vydá memoáry. Justin Timberlake mě donutil jít na potrat, šokuje

18. října 2023 14:21
Britney Spears vydá memoáry. Justin Timberlake mě donutil jít na potrat, šokuje

Britney Spears brzy vydá memoáry, které jistě budou plné šokujících přiznání. Život slavné zpěvačky byl vždy velmi bouřlivý, a tak se jistě dočkáme několika pořádně peprných informací. Jedna z nich se v médiích objevila už teď!

Britney má za sebou jak úspěšné pracovní momenty, tak velmi bolestivé soukromé problémy, které se značně podepsaly na její psychice. V těchto měsících Spears zažívá bolestivý rozvod s posledním manželem Samem, který zdá se bude velmi složitý, protože Sam je rozhodnutý odejít z manželství s tučným finančním vyrovnáním.

I tak se ovšem zpěvačka rozhodla napsat knihu plnou vzpomínek, kterou pojmenovala Woman In Me. V knize zpěvačka mimo jiné přiznává i šokující informaci ze vztahu s Justinem Timberlakem.

V pouhých 17 letech začala mladičká Britney chodit s Justinem Timberlakem. Dvojice se znala již od dětství a patřila mezi slavný a oblíbený pár. Britney pak údajně Justina podvedla, o čemž zpěvák později natočil píseň Cry Me A River. Spears nyní ovšem ve své knize tvrdí, že s Justinem otěhotněla a byla pod jeho nátlakem nucena jít na potrat. „Justin mě přesvědčil, že pro dítě teď není v našich životech místo. Kdyby to bylo jen na mně, nikdy bych to neudělala. Justin si byl jistý, že nechce být otcem. Dodnes je to jedna z nejbolestnějších zkušeností, jakou jsem kdy v životě zažila,“ stojí v knize, která se má na pultech obchodů objevit už 24. října.

Články, které by tě mohly zajímat