Právě vysíláme

Bude další James Bond Afroameričan? Favoritem je sexy herec z nejžhavějšího seriálu současnosti

26. srpna 2021 11:10
Bude další James Bond Afroameričan? Favoritem je sexy herec z nejžhavějšího seriálu současnosti

Sexy herec Regé-Jean Page ze žhavého seriálu Bridgertonovi nažhavil sledující na Instagramu, podělil se o fotku z postele, na kterém hrály hlavní roli jeho svaly. Fanoušci by si přáli, aby právě Regé byl dalším Jamesem Bondem.

Na hercovo sexy svalnaté tělo jsou fanoušci dobře zvyklí z velmi oblíbeného netflixového seriálu Bridgertonovi. Právě díky žhavým postelovým scénám se o něm mluví jako o příštím Bondovi!

Page oznámil, že se v druhé sérii fenoménu neobjeví a fanoušci se začali bouřit! Začalo se hojně spekulovat, že Page bude příštím Jamesem Bondem.

Vystřídat má Daniela Craiga, který hrál Bonda úctyhodných patnáct let! Daniel se rozhodl stáhnout z veřejného života. S Jamesem Bondem se rozloučí v posledním filmu s názvem Není čas zemřít, který má v září konečně  několikrát odloženou premiéru. Divoce se debatuje a spekuluje, kdo bude jeho nástupcem.

Regé-Jean se vyjádřil, že mu spekulace lichotí, ale více informací prozradit nechtěl. Nejen Britové mají jasno, sexy Afroameričan je momentálně i podle sázkových kanceláří favoritem číslo jedna!

Dále se hojně spekuluje o dalších hollywoodských krasavcích mezi ně patří Tom Hardy, ten byl před Pagem favoritem, James Norton, Luk Evans, Henry CavillIdris Elbov a Richard Madden.

Kdo bude dalším agentem 007, si ale ještě nějakou dobu počkáme.

Nahrávání ... Nahrávání ...

Články, které by tě mohly zajímat