Právě vysíláme

Bulharka Andrea Ivanova chce mít největší rty a prsa ze všech. „Jsem známá po celém světě,“ tvrdí

24. února 2021 14:10
Bulharka Andrea Ivanova chce mít největší rty a prsa ze všech. „Jsem známá po celém světě,“ tvrdí

Dvaadvacetiletá Andrea Ivanova se před zraky svých nejbližších mění k nepoznání. Původně chtěla vypadat jako Barbie, s jednadvaceti injekcemi do rtů se jí však proměna vymkla kontrole.

Bulharka Andrea Ivanova zašla za hranu. Své rty si nechala zvětšit tolikrát, že už se téměř nevyhne dennímu odrážení negativních komentářů na svůj obličej. „Zohavila sis ho, a to jsi tak mladá! Fuj, odporné,“ píší jí lidé.

Do proměny se Ivanova vrhla před třemi lety, kdy se rozhodla, že se stane slavnou. To se jí podle jejích slov povedlo, jak teď sama tvrdí, je „známá po celém světě“. Na svém Instagramu má nyní přes 72 tisíc fanoušků, které pravidelně nechává nahlédnout do svého soukromí. Zvětšování rtů si Bulharka dopřála i patnáctkrát v roce, lékaři přitom doporučují pouhých šest injekcí během dvanácti měsíců. I proto má dnes Ivanova problémy s přijímáním potravy.

Zdá se však, že se neponaučila, rozhodla se totiž, že nezůstane pouze u rtů a podstoupí plastickou operaci prsou. Z původní velikosti košíčků C má nyní E. S tím, jak probíhá po zákroku, který ji stál necelých 90 tisíc korun, regenerace, se dělí s příznivci na sociálních sítích. Jak před pár dny prozradila, na prsa je stále opatrná, ale cítí se skvěle. Jejich velikost podle ní odráží ženskou krásu.

Zdroj: Super, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat