Právě vysíláme

Bulvární deník oznámil rozvod Harryho a Meghan, oni jen pár hodin poté zveřejnili zprávu o těhotenství

18. února 2021 12:10
Bulvární deník oznámil rozvod Harryho a Meghan, oni jen pár hodin poté zveřejnili zprávu o těhotenství

Tohle se bulvárnímu deníku New Idea nepovedlo. Australský plátek v pondělí vydal na své titulní stránce fotografii prince Harryho s vévodkyní Meghan s oznámením o jejich rozvodu, zatímco pár jen pár hodin na to vydal zprávu o novém přírůstku.

Princ Harry s manželkou Meghan v neděli ve večerních hodinách oznámili, že čekají své druhé dítě. Zatímco britská média začala spekulovat, jaké jméno přírůstku dají, australský deník New Idea řešil zcela jiný problém. Jen pár hodin předtím totiž otiskl na titulní stranu zprávu o jejich rozvodu. A vzhledem k časovému posunu už bylo nové číslo dávno v trafikách.

„Je konec!“ stojí na titulní straně s fotografií ze svatebního dne páru. Ačkoliv informace uvnitř bulvárního plátku už hovoří jasněji a připomínají pouze rozkol v rodině Alžběty II. kvůli vzdání se „role předních členů královské rodině“, titulka New Idea láká čtenáře na zcela jiný text.

 

Není to poprvé, co australský plátek otiskl zprávu, kterou neměl. V roce 2008 informoval své čtenáře o službě HarryhoAfghánistánu. Tím porušil nepsanou dohodu s královskou rodinou o neprozrazování podobných informací. O měsíc později princ britskou armádu opustil.

Své zkušenosti s bulvárem má i Meghan Markle. V únoru uspěla u soudu s žalobou na list Mail, který loni otiskl její dopis adresovaný otci Thomasi Merkelovi.

Zdroj: Guardian, ShutterStock

Články, které by tě mohly zajímat