Právě vysíláme

Byl opravdu tak smutný? Herec Keanu Reeves vysvětlil své legendární meme

26. prosince 2021 13:10
Byl opravdu tak smutný? Herec Keanu Reeves vysvětlil své legendární meme

Keanu Reeves patří mezi nejoblíbenější herce Hollywoodu. Fanoušci ho mají rádi nejen kvůli rolím ve skvělých filmech, ale i díky mimořádné osobnosti, která se mezi celebritami příliš často nevidí.

Keanu má obrovský herecký talent a jeho snímky baví všechny generace. Herec je také populární kvůli své laskavé povaze a je o něm známo, že ačkoliv vydělává spoustu peněz, stále zůstává skromný a velkou část ze svých příjmů daruje i na charitu.

 

Už nějakou dobu koluje po internetu meme nazvané Smutný Keanu. Jedná se o skutečnou fotografii, která zachycuje herce, jak sedí na lavičce a tváří se opravdu zdrceně. Reeves se nyní v televizní show konečně k meme vyjádřil a řekl, jaké v něm v té době převládaly pocity.

Ačkoliv Keanu vypadá na fotce vážně smutně, ve skutečnosti byl prý naprosto v pořádku a rozhodně nebyl v depresi, jak se fanoušci domnívají. Jediné, co ho však v ten moment trápilo, byl hlad. A zatímco hladověl a přemýšlel nad nějakými věcmi, byl neznámým fotografem vyfocen. Tak vzniklo legendární meme, které herec bere s úsměvem.

Články, které by tě mohly zajímat