Právě vysíláme

Byla jsem naivní. Anna Šulcová se veřejně omluvila za kampaň na TikToku

8. února 2021 13:10
Byla jsem naivní. Anna Šulcová se veřejně omluvila za kampaň na TikToku

Youtuberka a influencerka Anna Šulcová byla v těchto týdnech tématem číslo jedna kvůli vládní kampani na TikToku, která měla propagovat očkování proti koronaviru. A jelikož kampaň sklidila velmi kritické ohlasy, Anička se nyní veřejně omluvila.

Anna Šulcová se se svým kolegou a kamarádem Jakubem Gulabem spojili s Úřadem vlády a za půl milionu korun natočili videa, jež měly propagovat očkování proti Covidu – 19 na sociálních sítích. A ačkoliv oba influenceři tvrdí, že kampaň měla být apolitická, bohužel tomu tak nebylo a videa sklidila velkou kritiku.

Nyní youtuberka na Instagramu oznámila, že kampaň byla kvůli neúspěchu ukončena a ona se omlouvá za chybu, kterou v rámci příprav udělala. „Omlouvám se, mým jediným záměrem bylo nabídnout můj hlas k tomu, aby se odborné a faktické informace dostaly mezi co nejvíce lidí. A upřímně? Byla jsem naivní. Použila jsem k tomu oficiální hlas Úřadu vlády a neměla jsem to dělat,“ napsala Anička s tím, že si měla včas uvědomit, že kampaň se dát takto snadno politicky zneužít.

Youtuberka uznala svou chybu a omluvila se za zklamanou důvěru. Zároveň si však stále stojí za názorem, že očkování je jedinou možností, jak se vrátit do normálního života, a nadále doufá, že lidé nebudou věřit dezinformacím, které často na internetu kolují.

 

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat