Právě vysíláme

Byla jsem znásilněna přímo při natáčení, tvrdí hvězda ČARODĚJEK ALYSSA MILANO!

19. října 2019 13:10
Byla jsem znásilněna přímo při natáčení, tvrdí hvězda ČARODĚJEK ALYSSA MILANO!

Ačkoliv hnutí MeToo už trochu ztrácí na síle, stále se na veřejnosti objevují známé ženy ze světa showbyznysu, které tvrdí, že se staly obětí sexuálního zneužití. Mezi nimi je nově i herečka Alyssa Milano známá ze seriálu Čarodějky.

Alyssa je tváří kampaně MeToo a tvrdí, že byla v pouhých devatenácti letech znásilněna hereckým kolegou přímo při natáčení. Muž, jehož jméno herečka nechce zveřejnit, totiž prý využil natáčení milostné scény, dal jí ruku pod sukni a sahal jí na intimní místa. „Znásilnil mě, zatímco kamery běžely,“ řekla herečka v internetové show Sorry Not Sorry a přiznala, že ji prý tehdy celá událost velmi zasáhla a ona po ní několik dní doma plakala. Později celou věc řešila i s režisérem a přemýšlela, zda záležitost nahlásí policii. Nakonec to však neudělala. Dotyčný herec je podle její výpovědi o sedmnáct let starší a je stále součástí filmového světa.

Hnutí MeToo odstartovala herečka Rose McGowan se svou kolegyní Asiou Argetovou. Hnutí odhalilo především sexuální obtěžování vlivného hollywoodského pruducenta Harveyho Weinsteina, který prý znásilnil hned několik hereček.

 

Zdroj: YouTube

Články, které by tě mohly zajímat