Právě vysíláme

Byla Vémolova svatba jen divadlo? Jiří Krampol nemá oddávací právo

29. července 2022 8:10
Byla Vémolova svatba jen divadlo? Jiří Krampol nemá oddávací právo

Král českého MMA Karlos Terminátor Vémola si vzal silikonovou krásku Lelu Ceterovou. Velkým překvapením byl dodávající, herec Jiří Krampol, jenže ten nemá oddávající právo. Byl to jen cirkus pro přátelé a fanoušky?

Dlouho očekávaná veselka Karlose Vémoly a Lely Ceterové se konala na Občanské plovárně v Praze. Na veselku roku přišlo přes 380 hvězdných hostů.

Nechyběly diamanty, šampaňské a byl i slibovaný kolotoč. Chyběla ale matriční kniha, do které by se novomanželé a svědci podepsali, dokonce i úředník z matriky.

Velkým překvapením byl oddávající, herec Jiří Krampol, který prozradil deníku Blesk, že podobnou roli zastává poprvé a vzápětí také přiznal: „Bylo to jen divadlo, nemám žádné oprávnění oddávat“.

Dabér Jeana-Paula Belmonda měl na hrudi závěsný odznak. Jednalo se o kopii? Atrapu je možné lehce sehnat na internetu.

„Oddávat může jen starosta, místostarosta či člen zastupitelstva k tomu pověřený, pakliže se nejedná o sňatek církevní. To by pak byl vyzván představitel církve,“ uvedl pro Expres právník Zdeněk Šalé.

Pro herce to tedy nebyl žádný přestupek, ale pro fanoušky a hosty to mohlo být velkým zklamáním.

Otázkou tak zůstává, zda jsou Karlos a Lela vůbec manželé. Dvojice se mohla formálně oddat tajně – jen se svědky před úřední mocí u nich ve Vémolandu v Měchenicích u Prahy. Poté by pak neplatný obřad mohli organizovat zcela podle svého.

Články, které by tě mohly zajímat