Právě vysíláme

Bývalí manželé pořádají každý rok rodinné focení. Jejich důvod je velmi dojemný!

28. května 2020 14:10
Bývalí manželé pořádají každý rok rodinné focení. Jejich důvod je velmi dojemný!

Rozvod rozhodně není příjemná věc a řada lidí ho označuje za velmi bolestivou životní zkušenost. Pokud se navíc týká i dětí, je velmi důležité, aby se rodiče vždy dokázali na všem dohodnout a jejich potomek nezůstal jako oběť. Pár ze Spojených států je pak ukázkovým příkladem toho, jak by se to mělo dělat.

Victorii Baldwin a její ex-manžel Adam Dyson spolu mají malého synka, ale jirch rodina se bohužel rozpadla. A ačkoliv se Victorie a Adam rozešli, stále zůstali příteli a ukázkově se starají o svého syna. Každý rok navíc podnikají něco, co se rozhodně u ex-manželů příliš nevidí.

Adam a já nejsme perfektní rodičovský tým, ale když jsme se rozvedli, dohodli jsme se dávat našeho syna vždy na první místo a přijímat rozmanitost, kterou mu každý z nás přinese do života. Takže ano, pořád si necháváme dělat rodinné fotky, a já pořád platím nemalé peníze, abych si ty fotky vytiskla a zarámovala a abych je mohla vyvěsit do synova pokoje,” napsala Victoria na facebookovou stránku Love What Matters a tím, že každý rok pořádá s bývalým partnerem rodinné fotografie, všechny překvapila. Není totiž vůbec běžné, že by se spolu ex-manželé po rozvodu fotili jako rodina.

Příběh Adama a Victorie se stal inspirací pro všechny páry, co se rovněž rozchází. Na internetu si navíc získal 15 tisíc lajků a 1 500 sdílení z celého světa.

 

Zdroj: Facebook

Články, které by tě mohly zajímat