Právě vysíláme

Bývalý bodyguard KANYEHO WESTA prozradil jeho zvláštní požadavky

18. května 2020 9:10
Bývalý bodyguard KANYEHO WESTA prozradil jeho zvláštní požadavky

Bývalý člen ochranky Kanyeho Westa se rozpovídal o zvláštních požadavcích, které mu rapper během práce určil. Jak byste se s těmito pravidly vypořádali vy?

Musel chodit deset kroků za ním

Málokterý rapper ve světě hudby má tak zajímavou a silnou reputaci jako Kanye West. Rodák z Atlanty patří k nejúspěšnějším hudebníkům tohoto žánru a často to lidem dává celkem jasně najevo (vzpomeňme si na loňské prohlášení, že je „nejlepším umělcem všech dob“). Pracovat s touto enigmatickou (a nesmírně bohatou) hvězdou je zážitkem na celý život – jen se zeptejte Steva Stanulise, bývalého bodyguarda, jenž pro Westa pracoval.

Stanulis na nedávné epizodě podcastu Hollywood Raw prozradil některé až neuvěřitelné požadavky, které po něm dvaačtyřicetiletý Kanye West vyžadoval. Patří mezi ně například pravidlo, že na ulici musel Sanulis chodit vždy deset kroků za rapperem. „Pokud by ho někdo v tu chvíli napadl, nemohl jsem s tím nic dělat,“ popisuje situaci bývalý člen ochranky.

Další zvláštní příhoda se Stanulisovi stala hned první den, co nastoupil do práce. „Bylo to v Paříži během Týdnu módy,“ vysvětluje bývalý policista, „nastoupil jsem s ním do výtahu a čekal jsem, až mi řekne, které patro mám zvolit. On na mě začal ječet, že jsem předem nezavolal a nezeptal se, do jakého patra máme jít. Já se na něj otočil a řekl mu: ,Hele, jsem tu první den. Máme tři možnosti: řekneš mi, které patro mám zvolit, nebo si ho zvolíš sám, nebo tu budeme trčet a nikam se nedostaneme.‘ Zvolil první variantu.“

Americký bodyguard následně na Instagramu uvedl, že ačkoliv s Kanye Westem zažil tyto zážitky, rappera i jeho ženu Kim respektuje a má je rád. Podle něho patří rapper k nejpilnějším celebritám co se pracovního nasazení týče.

Zdroj: Hollywood Raw podcast, Metro UK, BBC, Shutterstock, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat