Právě vysíláme

Bývalý brankář Baníku či Sigmy Martin Šustr tragicky zemřel, bylo mu 31 let

18. května 2022 14:00
Bývalý brankář Baníku či Sigmy Martin Šustr tragicky zemřel, bylo mu 31 let

Ve věku pouhých 31 let zahynul někdejší ligový brankář Martin Šustr. Fanoušci si ho mohou pamatovat z působení v Sigmě Olomouc, Baníku Ostrava nebo brněnské Zbrojovce. Aktuálně působil v divizních Kozlovicích.

Martin Šustr měl přijít o život v úterý ráno, kdy se jeho osobní vůz srazil s kamionem. „Dnes ráno jsme vyslali k dopravní nehodě lékařskou pozemní posádku a vrtulník. Zranění muže byla neslučitelná se životem a zemřel ještě před příjezdem záchranářů,“ uvedla pro Drbnu tisková mluvčí jihomoravských záchranářů Michaela Bothová.

Šustr odstartoval svoji fotbalovou kariéru v rodných Boskovicích, od roku 2008 působil v Sigmě Olomouc. O devět let později si ho pod svá křídla vzal Baník Ostrava, z něhož hostoval ve Vítkovicích a Vyškově. Před dvěma lety se stal hráčem Zbrojovky Brno, před startem jarní části sezóny zamířil do divizních Kozlovic. Ještě v neděli týmu pomohl k výhře 3:2 nad Novými Sady.

Fotbalista po sobě zanechal přítelkyni Veroniku a tři děti. Právě vzhledem k rodině do Kozlovic zamířil.

K jeho odchodu se vyjádřily i ligové celky, ve kterých působil. „Byl vždy pozitivně naladěn, svou pohodu šířil v kabině Baníku. Moc si vážil toho, že je její součástí a součástí celého Baníku,“ stojí na facebooku ostravského týmu.

Články, které by tě mohly zajímat