Právě vysíláme

Bývalý osobní trenér ADELE brání zpěvačku před kritikou kvůli postavě! Co vzkázal všem haterům?

12. května 2020 9:10
Bývalý osobní trenér ADELE brání zpěvačku před kritikou kvůli postavě! Co vzkázal všem haterům?

Osobní trenér Pete Geracimo, jenž v minulosti spolupracoval se zpěvačkou Adele, brání popovou hvězdu před nelichotivými komentáři ohledně její nové postavy! Všem haterům uvedl jasný vzkaz.

Adele zůstala sama sebou

Pete Geracimo s Adele spolupracoval v době, kdy zpěvačka vydala dosud poslední desku 25 a připravovala se na celosvětové turné. Jakožto osobní trenér zpěvačky trávil Pete s autorkou hitu Hello nespočet hodin v posilovně a z první ruky zažil, jak moc si chce zlepšit svou fyzickou kondici.

 

Když se proto na sociálních sítích začaly objevovat komentáře, které pomlouvaly nový vzhled zpěvačky, londýnský osobní trenér neváhal a ihned se za Adele postavil. V dlouhém vzkazu na Instagramu uvedl Pete, že se rodačka z Tottenhamu rozhodla takto změnit svůj život hlavně kvůli synovi Angelovi a kvůli sobě.

 

Text v překladu zní: 
Pro mě, jakožto bývalého osobního trenéra Adele v Londýně, je nesmírně deprimující vidět tolik negativních a nevkusných komentářů, které často zpochybňují autenticitu její úžasné proměny. 
Moje zkušenost s Adele je taková, že si všechno vždy dělala po svém. Nikdy neriskovala svůj božský talent. Vždy za sebe nechala mluvit (nebo spíše zpívat) svůj hlas. Nikdy si na nic nehrála. Byla taková, jak ji znáte a všichni jsme ji za to MILOVALI! 

Když jsme se spolu po této cestě vydali, cílem nikdy nebylo, aby byla co nejhubenější. Chtěl jsem, aby žila co nejzdravěji. Hlavně po porodu a po operaci. V momentě, kdy vydala desku 25 a oznámila turné, jsme se připravovali na náročný program na třináct měsíců. Začala trénovat a lépe se stravovala. Tudíž radikálně zhubla a lidé si toho začali všímat. Bylo to všude…

Od té doby, co je v L. A., se ví, že si prožila spoustou náročných osobních změn… Začala se lépe stravovat a cvičit. Jsem na ni nesmírně pyšný! Tato změna nepřišla kvůli prodejům desek či publicitě, bylo to kvůli ní a kvůli Angelovi

Doufám, že si lidé začnou všímat náročné práce, kterou Adele odvádí, aby se zlepšila kvůli sobě a kvůli rodině. Nezměnila se kvůli tomu, aby lidé měli pochybnosti o svém vzhledu. Je to o ní a o tom, jak chce žít svůj život. Je to pořád ta samá Adele, s níž jsme vyrostli a kterou milujeme. Je jí jen trochu méně!

Inu, když je Adele spokojená, všichni jsme šťastní!

Zdroj: Bored Panda, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat