Právě vysíláme

CAMILA CABELLO sdělila svým fanouškům nádherný vzkaz! Co řekla?

26. srpna 2019 11:10
CAMILA CABELLO sdělila svým fanouškům nádherný vzkaz! Co řekla?

Zpěvačka Camila Cabello v novém vzkazu chce zlepšit svým fanouškům náladu a poradit jim, jak se co nejlépe vypořádat s výzvami dnešní doby.

Camila má srdce na správném místě

Kubánsko-americká zpěvačka má se svými fanoušky velmi blízký, vstřícný vztah a podobné příběhy či rady s nimi sdílí často. Camila se v minulosti například svěřila, že bojuje hlavně s nízkým sebevědomím a se sociálními sítěmi. Fanoušci si otevřený přístup jedné z nejznámějších zpěvaček planety velmi váží a spoluautorka hitu Señorita jim chce vycházet vstříc i nadále. Camila ve svém novém příspěvku radí, jak nejlépe překonat každodenní výzvy – stačí k tomu hluboké dýchání.

 

Text v překladu zní:
Chci se tu s Vámi podělit o něco opravdu skvělého – moc na sociální sítě nechodím, protože mi to neprospívá. Nevím, jak můžu ignorovat co si o mě tam myslí ostatní, a tak (zprávy na sociálních sítích) radši nečtu. Nicméně, vím, že můžu skrz tuto platformu pomoct lidem, i když je to jen malinko. Pro ty z vás, kteří nyní trpíte, což se nám stává všem – jsme přece lidi – opravdu bych doporučila si každý den dát pauzu na pět minut a jen dýchat. Posledně to dělám docela často a hodně mi to pomohlo. V minulosti jsem meditaci či koncept bdělé pozornosti moc nepochopila, ale během minulých pár měsíců jsem si to zkusila a cítím, že mi to zlepšuje život. Předtím jsem žila tolik ve své hlavě, neustále jsem nad něčím přemýšlela a nežila jsem v přítomnosti. Nyní, když se soustředím na svoje dýchání, tak se moje tělo cítí jako součást přítomnosti a já se tak cítím mnohem lépe. Udělejte si každý den pět minut čas a vdechujte pět vteřin nosem, poté vydechujte pět vteřin pusou. Soustřeďte se při tom, jak vzduch opouští váš nos, a potom do něj zase přichází. Udělejte to třikrát denně – pokaždé, co je toho na Vás moc. Vím, že spousta z nás ještě roste a snaží se přijít na to, jakým typem člověka bude, což je intenzivní a těžké. Já si ovšem myslím, že některé pomůcky Vám dokážou změnit život a pomůžou Vám se zlepšit v čemkoliv. Jen jsem se s Vámi chtěla podělit o něco, co mi opravdu pomohlo. Doufám, že to pomůže i Vám. Miluji Vás a brzy se uvidíme!

Články, které by tě mohly zajímat