Právě vysíláme

CAMILA CABELLO se svěřila s nečekaným tajemstvím! Co fanouškům prozradila?

22. července 2019 11:10
CAMILA CABELLO se svěřila s nečekaným tajemstvím! Co fanouškům prozradila?

Nadaná americká zpěvačka Camila Cabello se na Instagramu poprvé svěřila k naprosto nečekané vlastnosti! Autorka hitu Havana chce svým příběhem inspirovat ostatní, jež se ocitnou v podobné pozici.

Citlivá stránka

„Nikdy jsem nechtěla zpívat před svými rodiči… Zasáhlo mě, když mi lidé zpívali k narozeninám.“ To nejsou citáty, které by člověk řekl, že patří uznávané popové hvězdě. Camila Cabello ovšem zdaleka není typickou popovou zpěvačkou: Američanka s kubánskými kořeny nyní přiznala, že ji zamlada trápily problémy se sebevědomím. Nepatřila mezi děti, které by neustále zpívaly a byly „souzeny“ k tomu, že se stanou hudebními hvězdami. Camila uvedla, že odmala cítí, jako by v ní byly dvě osobnosti: jedna nejistá a bojácná, druhá cílevědomá a sebevědomá. Klíčem k jejímu úspěchu bylo nechat tu sebevědomější stranu zvítězit a zahodit strach z nových výzev.

 

Zpěvačka si nyní přeje, aby její příběh sloužil jako inspirace pro lidi, kteří se nacházejí v podobné pozici. Dlouhý vzkaz završila větou: „Vy za ten boj stojíte.“ Nezbývá než s ní souhlasit!

 

Zdroj: NME, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat